Witam proponuje aby twórcy gry stworzyli Warsztat Granitu,jestem pewien że każdy gracz był by bardzo zadowolony.
Witam proponuje aby twórcy gry stworzyli Warsztat Granitu,jestem pewien że każdy gracz był by bardzo zadowolony.
Proszę dodać ankietę.
Warsztat granitu, a w zasadzie kopalnia była swego czasu przewidziana w grze (wraz z poszukiwaniami od 52 poziomu). W chwili obecnej ten element został z gry wycięty, ale niewykluczone iż w jakiejś wersji pojawi się wraz z pvp.
Sam nie wiem
Granitu niby ciagle malo ale jakby wprowadzili takie cos to niedlugo bylby ten sam problem ktory jest teraz z monetami
warsztat granitu powinien byc dostepny do przejecia na wyspach gdy wejdzie PvP.
np warsztat otoczony obozami wikingow podbijasz je przejmujesz warsztat i bronisz sie przed innymi graczami budujac np mury, zamki itp. jak jestes w gildi to dostajesz dodatkowy % do produkcji granitu zalezny od ilosci przejetych warsztatow przez twoich towarzyszy. raz na tydzien pojawiali by sie np wikingowie w liczbie ponadnormatywnej i atakowali by twoje zdobycze, gdybys ich odparl dostajesz ladnego dropa i mase expa. jak oni wygraja wtedy ponownie zasiedlaja warsztat i ty musisz go na nowo zdobywac
NIE - taka zmiana to już całkowicie rozłoży gospodarkę TSO.
W przyszłości, towary luksusowe oraz złoto nie powinny występować także w dropach. Te towary powinno zdobywać się na wojnie (PvP) lub z handlu (misje handlowe dla tych co nie będą uczestniczyć w PvP).
Napewno nie tylko z PVP bo ja w tym udzialu nawet nie zamierzam brac
Ewentualnie zobaczyc co i jak zeby potem wyjasnic innym i nic wiecej
Kiedyś w settlersach budowało się stróżówki aby powiększać granice cesarstwa :P
ciekawe