Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Generałowie zdobywający doświadczenie rosną w siłę po każdej wygranej walce

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Generałowie zdobywający doświadczenie rosną w siłę po każdej wygranej walce

To by było dobre... co o tym sądzicie? Po walce generał zdobywa doświadczenie bojowe i ma więcej punktów zdrowia i ataku. Szanowałbym ich bardziej a teraz to traktuję bezprzedmiotowo trochę jak mięso. Nie liczą się w ogóle w bitwie - są tylko nośnikiem wojska a walczą z pojedynczymi postaciami, które coś sobą reprezentują - fajnie by było gdyby moi generałowie po kilku wygranych z rzędu też podnosili swoje umiejętności.

Pozdrawiam,

Marek

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pomysł ciekawy, podobne były zresztą już proponowane, niewykluczone, że coś takiego będzie wprowadzone w systemie badań, jednak trzeba czekać na jakieś info.
    Tak czy inaczej proszę dodać ankietę.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    normalnie wprowadzić stopnie wojskowe od SZEREGOWEGO po MARSZAŁKA jak w Wojsku Polskim bo chyba nie chcemy mieć Feldów Oberszund...

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Generał zachowuje się jak na przywódcę przystało, doprowadza armię na miejsce bitwy, a potem stoi na górce i patrzy jak podległy mu motłoch tłucze się z wrogiem Faktem jednak jest, że w zasadzie jedyną funkcją generała jest transportowanie wojsk i można by coś z tym zrobić. Mamy teoretycznie zapowiedziany system badań więc chyba pozostaje tylko czekać...

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja tego bym nie chcial bo gdy general bedzie mocniejszy to nie wykonam bloku w danej przygodzie

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Stochlik Zobacz posta
    ja tego bym nie chcial bo gdy general bedzie mocniejszy to nie wykonam bloku w danej przygodzie
    To zamiast robić bloki i expić zacznij grać z frajdą że coś się udało. A nie:... "W końcu lvl, w gildii skoczyłem o cztery pozycje..." ...
    Oczywiście ze drzewko umiejętności jak i poziomu generała jest bardzo fajnym pomysłem.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety - wątek zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów