Jako pierwsze zadanie eventowe wyskoczył mi komplet pisanek nie mam możliwości wykonania łańcucha zdarzeń z poszukiwaniem pisanek bo wiszą mi w oczekujących a szansa że odkrywcami zbiorę 500 pisanek jest zerowaco robić?
Jako pierwsze zadanie eventowe wyskoczył mi komplet pisanek nie mam możliwości wykonania łańcucha zdarzeń z poszukiwaniem pisanek bo wiszą mi w oczekujących a szansa że odkrywcami zbiorę 500 pisanek jest zerowaco robić?
To w końcu masz zadanie na poszukiwanie pisanek, czy na zdobycie 500?
Jeśli to pierwsze to wysyłasz odkrywcę do skutku na poszukiwania wskazane w zadaniu.
Jeśli masz zwiększyć o 500 pożycz na chwilę od znajomych. Grasz już prawie rok, powinieneś mieć dobrych znajomych a nawet gildię, która zna cię na tyle, by pożyczyć.
Jeśli jednak dalej masz kłopot, ktoś kiedyś pisał, że zalicza mu, jak wygasają / anulował transakcje handlowe, nic nie szkodzi na przeszkodzie sprawdzić, tylko daj cenę na tyle wysoką, aby nikt Ci pisanek nie kupił![]()
Jest kilka możliwości: 1) pożyczyć w gildii;
2) kupić w handlu ( ale to kosztuje sporo monet);
3) kupić za klejnoty-u kupca ( też drogo ale masz pisanki)
4) zaliczyć zadanie za klejnoty (trochę taniej; nie masz 500 pisanek ale zaliczasz zadanie i masz 100 pisanek)
5) skasować zadanie krzyżykiem -( najgorsze wyjście bo tracisz 100 pisanek)
Wszystko zależy od gildii, ilości dobrych znajomych , posiadanego stanu gotówki (wirtualnej i realnej) i determinacji gracza.
Jerry - zadanie "komplet pisanek" polega na zdobyciu 500 szt. ( zwiększ zapas pisanek) i jest ostatnie w ciągu "Pisankowy zakład"
Ostatnio edytowane przez Scolopendra ; 22.03.2013 o 23:49
Dzięki za odpowiedzi coś pokombinuję.