Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się

Czyli jak w temacie. Taki stan utrzymuje się od wtorku 11 marca. Pisałem do supportu ale tam cisza jak makiem zasiał. Dodatkowo nie widzę kto ze znajomych\gildi jest on-line

To co zrobiłem ze swojej strony.
    Przetestowanie na 4 różnych przeglądarkach : firefox, chrome, opera i IE (opera wgrana na potrzeby tego testu)
    Odinstalowałem i zainstalowałem ponownie flasha
    W międzyczasie czyszczenie ciasteczek, pamięci podręcznej.
    Nicka na chat nie zmieniałem
    Antywirów nie mam.
    Poprosiłem 2 członków gildi aby szukali MODa ale ich też nie widać więc pisze tutaj.

Na forum doczytałem, że to może oznaczać bana ale jest jeden problem ... od miesięcy nie pisałem na globalu a tylko na gildi. Ktoś miał coś takiego i jak to rozwiązał ?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi się zdarzyło kilka razy, ale czyszczenie cache przeglądarki pomogło.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mnie też to kilkakrotnie spotkało, ale nic nie robiłem - po kilku logowaniach (na stronę główną i do gry) wróciło do normy.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mi właśnie teraz to wyskoczyło. Kilkukrotne logowania i czyszczenie pamięci nie pomogły. Napisałem do supportu, ale obawiam się, że nie pogadam dłuższy czas patrząc na to wszystko.

Uprawnienia umieszczania postów