witam,
mam następujący problem otóż zakupiłem komputer z Windows 7 i ciesząc się nim chciałem uruchomić Settlersów a tymczasem spotkałem następujący problem, wchodzę na stronkę, loguje sie, klikam graj po czym normalnie gra się uruchamia, jednakże do czasu, po załadowaniu 2 pasków (przewijają się do końca bez problemu) pojawia sie okienko gdzie widnieje napis "URUCHAMIANIE KOLEJKI LOGOWANIA" i nic nie drga dalej.... czekałem 1,5 godziny i nic ciągle wisi na tym okienku z tym komunikatem. Instalowałem adobe flash player i nic nie pomaga, zainstalowałem inną przeglądarkę tj Firefox, Opera i tez nie przynosi to skutku. Myślałem ze to kolejna przerwa techniczna ale odpaliłem starego kompa i tutaj wszytko śmiga aż miło. Dodam ze w pracy mam komputer z Windows 7 z moim zdaniem wszystkim oprogramowaniem takim samym i tam wszytko przebiega bez zakłóceń przy logowaniu. Proszę o pomoc co może być problemem i jak to rozwiązać, może ktoś miał podobny problem.

ps. podpiąłem się z tym pytaniem pod inny temat lecz niestety nie uzyskałem odpowiedzi dlatego zakładam nowy