Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Problem z Odkrywcą...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Problem z Odkrywcą...

Chciałem się poradzić czy zgłosić ten problem do suportu czy np ktoś miał taki problem i wszystko wróciło do normy po kilku godzinach.
    Oto mój problem: Kupiłem trzeciego odkrywcę z Tawerny za 1600monet(w magazynie miałem 1900) wysłałem odkrywcę na poszukiwania i fajnie bo myślałem, że zaliczy mi zadanie z 3 odkrywcą, jednak po kilku minutach patrzę na wyspę i o jakie zdziwienie: Zadanie nie zaliczyło, a dodatkowo w magazynie miałem w sumie 1400monet i 3 odkrywca zniknął. Dodam, że nie robiłem żadnej transakcji między czasie, więc ktoś miał taki problem i zgłaszać go do suportu?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nawet jak ktos miał podobną przypadłość to wszytko musi przejsc przez support bo nikt nie jest kompetentny by to "naprawić", można ci napisac wyczysc cache, ale to pewnie nic nie da, więc jeśli chcesz dostac rozwiązanie jedynie support jest w stanie ci pomóc.

I nie nastawij sie na szybką reakcje, ja czekam na odp od 22 lutego, inni od styczna, wiec cierpliwosci życze

Uprawnienia umieszczania postów