Prośbe mam ogromną do twórców :-)
Chozi mi o to, cobyscie zbudowali i wdrozyli gdzieś tam do zakupu budynek Karografa, w którym mapy moznaby robić .
Nie musi być dużo, ale tak żeby pomóc.
Bo już nie zdzierżam ;-)
I inni pewnie też nie ...
Tak - jak najbardziej trzeba
Nie wiem
Nie - jest on niepotrzebny
Prośbe mam ogromną do twórców :-)
Chozi mi o to, cobyscie zbudowali i wdrozyli gdzieś tam do zakupu budynek Karografa, w którym mapy moznaby robić .
Nie musi być dużo, ale tak żeby pomóc.
Bo już nie zdzierżam ;-)
I inni pewnie też nie ...
Ostatnio edytowane przez Witold07 ; 08.02.2013 o 13:25
Chyba chodzi o KarTografa
A czego tak konkretnie nie zdzierżasz?
Masz na myśli przygody czy fragmenty map? Od jednego i od drugiego jest Odkrywca.
he he - tak , jest Odkrywca.
A od zbierania miesa są chatki łowców a nie chatki łowców jeleni, a od węgla są kopalnie a nie manufaktury, a od wody są studnie a nie młyny wodne itd.
A kartografa poprawiłem. Z reszta w ankiecie jest jak trzeba...
Ja tam na brak mapek nie narzekam, noszą mi co chwile. Druga sprawa, to cena mapek by pewnie mocno spadła po wprowadzeniu takiego budynku, więc opłacalność wysyłania poszukiwaczy byłaby jeszcze mniejsza, bo w tej chwili znoszą przede wszystkim mapki, a przygody sporadycznie (może ja mam takiego pecha).
Byka poprawiłeś w jednym miejscu, a walnąłeś w 3![]()
Przygód mam w gwieździe kilkadziesiąt, nie nadążam ich robić i śmiem twierdzić że mnóstwo graczy tak ma. Poza tym jak pisze SebaD1979, na łeb poleciałaby cena mapek tak jak bezwartościowy stał się węgiel gdy każdy dostał po 2 manufaktury i jak poleciała cena mięsa po evencie. A odkrywca chodziłby wyłącznie po skarby, co zresztą część graczy już praktykuje kupując przygody na handlu zamiast ich szukać odkrywcą.