Czy nie warto by było powiększyć podstawową wyspę z 3x3 na 9x9?
Tak
Nie
Obojętne
Czy nie warto by było powiększyć podstawową wyspę z 3x3 na 9x9?
NIE! I tak jest ogromna.
Powiekszyc tak, bo jest teraz malutka, ale na pewno nie do 9x9. Wtedy to by byl jakis kosmos. 4x4 lub 5x5 bylo by idealne![]()
Albo dać do wyboru: 3x3 - więcej surowców 'na start';
6x6 - średnia ilość surowców i
9x9 - mała ilość surowców - dla tych co chcą sobie długo pograć, lub chcą spokojnie się rozwijać.
Przygotowałem dwie mapki poglądowe:
7x7
9x9
Ostatnio edytowane przez Acoma ; 18.12.2012 o 22:23
Opisałem punkty kontaktowe - aby zachować proporcje przy przełączaniu widoku na pola skrótowe.
Zawsze zachowując proporcje, można zmniejszyć ilość zdobycznych patentów budowlanych, lub stopniowo je pomniejszać.
Przecież po to chcemy zwiększenia powierzchni wyspy by móc się rozbudować. Przykładowo: co nam po powierzchni pod 300 budynków jak możemy wybudować 250?
Problem jest taki, że BB samo nie wie co i jak zrobić. Podejrzewam, że jakby mieli nas przenieść na większe wyspy to by wszystko padło, gracze potraciliby cały dobytek itd. itp. Do dziś nie został rozwiązany PODSTAWOWY problem: co po 50-tym levelu? Masa ludzi dobiła do tego poziomu i co dalej? NIC! Kompletne zero pomysłu co dalej zrobić, a co dopiero rozbudowa wyspy...
Ja nie proszę ja błagam o większą wyspę kto był u mnie ten wie czemu ...nie mam miejsca na kolejne elementy dekoracyjne a w głowie aż huczy od pomysłów i projektów!!!
Mogę zapłacić mamoną jak będzie trzeba, ale błagam dajcie mi się rozwijać i realizować!!!
Jeśli nie większa wyspa to chociaż jakaś malutka obok tej co jest żeby z 40 miejsc do budowania było![]()
Hah, dobre. Dobrze wiemy że ten pomysł jest tak nierealny że nawet nie ma sensu dalej prowadzić rozmowy.