Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Księga zadań problem z zaliczeniem zadania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Księga zadań problem z zaliczeniem zadania

Witam.
    Po zmianach w grze dotyczących m.in zmiany księgi zadań "wisi" mi cały czas nie zrealizowane (nie dostępne) zadanie "Rekrutacja następnych odkrywców". Jest napisane, że można to zadanie zrealizować na poziomach 37-37. Problem leży w tym, że w momencie dokonania zmian miałem już 38 lvl i nigdy to zadanie mi się nie uaktywniło.... a bez zaliczenia niego nie mogę zaliczyć zadania "Podstawy poszukiwacza przygód", gdzie nagrodą są 2 pudełka.
    Proszę podpowiedzcie, czy można w jakikolwiek zaliczyC to zadanie?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wałkowane setki razy, zarówno na forum jak i bezpośrednio w grze na przeróżnych czatach. Opcja "Szukaj" naprawdę nie boli Na testowym już funkcjonuje zniesiony górny limit na wykonanie zadania. Tak że odrobina cierpliwości, któraś z kolei konserwacja uszczęśliwi Ciebie i innych z podobnym problemem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dziękuję za odpowiedz z domieszka złośliwości.... szukałem i nie znalazłem.... może źle, ale chciałem znaleźć zanim napisałem ten post.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja mam troszke inny problem. skończyłem zadanie w księdze i ca jakis czas caly czas mi wyskakuje zadanie zakonczone ale nie chce zniknąć. to juz troche drażni bo nie wisi mi nigdzie tylko co jakis czas sie pojawia ze zadanie ukonczone a tak na prawde nie idzie nic z nim zrobic. pali sie na zielono ale nie wiem jak to zlikwidowac.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z tego co pamiętam zadanie nazywa się Większe Uszkodzenia i jest bodajże powiązane z długimi łukami Tu jest też jakiś błąd gry. Może to kiedyś naprawią.

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    Prace nad naprawieniem tego zadania Większe uszkodzenia już trwają; 3 pozostałe zadania z błędami zostały już naprawione.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    kolejny problem zadanie "pierwsze jednostki uderzeniowe" nie chce wskoczyc Taktyk na 23 lvl choc dawno zrobione Brak pszenicy dla konia
    kolejne zadanie to Ochotnik nie chce wskoczyc zadanie Ochotnicy

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez krakus69 Zobacz posta
    kolejny problem zadanie "pierwsze jednostki uderzeniowe" nie chce wskoczyc Taktyk na 23 lvl choc dawno zrobione Brak pszenicy dla konia
    kolejne zadanie to Ochotnik nie chce wskoczyc zadanie Ochotnicy
    Proponuję przypomnieć sobie zasady stosowania znaków przestankowych typu przecinek czy kropka. Wielka litera na początku zdania też byłaby mile widziana.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez MOD_BOGVER Zobacz posta
    Prace nad naprawieniem tego zadania Większe uszkodzenia już trwają; 3 pozostałe zadania z błędami zostały już naprawione.
    Czyli, które zostały już naprawione, bo ja mam problem z "Ochotnik" (Ochotnicy) i "Pierwsze jednostki uderzeniowe" (Konnica)? Podzadania się niestety nie odblokowały.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam
    Ja mam również problem z ukończeniem paru zadań np.Tylko nie zapomnij , Optymalizacja znaczy zwycięstwo, Brak pszenicy dla koni.Parę dni temu był problem z zadaniem : Ważne drewno sosnowe nie mogło mi zaliczyć ale po paru dniach i konserwacji zostało zaliczone bez mojej ingerencji.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów