Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: W koło to samo zadanie!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

W koło to samo zadanie!!

Witam zadanie w koło mi się wyświetla po parę razy dziennie i tak codzień!!Wciskam zakończ i nic!mam tak odkąd wybudowałem budynek do produkcji długi łuków!
    Screen w załączniku.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: settlers.gif_zmniejszacz-pl_590256.bmp.jpg, 
wyświetleń: 382, 
rozmiar: 89.6 KB, 
ID: 940.  

Sunx
    To zadanie jest zablokowane od mniej więcej 4 miesięcy, zgłaszanie i tak nic nie daje, mają poprostu to gdzieś i tyle.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Od dłuższego czasu mam to samo i też nie wiem co z tym zrobić, mimo, że pozornie zadanie jest wykonywane...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Witam, też mam to samo zgłaszałem ale brak odzewu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    To zadanie pokazuje się również i mnie a słyszałem że więcej osób ma problemy z Tym zadaniem.
    Tak jak napisał kolega w poście zadanie pokazuje się nawet po kilka razy na dzień i w żaden sposób nie da się go ani zakończyć ani nic z nim zrobić

Osadnik Awatar Noem08
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja mam ten sam problem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mi wyskakuje jeszcze inne: "Zniszcz pierwszy obóz bandytów". A zadanie dawno zostało zrobione. w listopadzie. A z innymi zadaniami dalej problem bo się zrobić nie da.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mam ten sam problem, wcześniej go nie było.... -co chwile wyskakuje mi ,że zadanie zostało zakończone- Zniszcz pierwszy obóz bandytów- za każdym razem mimo ,iż nacisnę zakończ- to znika a po kilkunastu sekundach znow pojawia ze wykonane- tak cały czas ....
    Po tej przerwie konserwacyjnej jeszcze większy jest bałagan niż był...
    Dla mnie zonk....Zero odpowiedzi, zero reakcji....jak tak będzie to ludzie zaczną rezygnować z tej gry...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja mam oprócz tego problemu z zakończeniem zadania -WIĘKSZE USZKODZENIA, problemy z zadaniami gdzie mam przyznać premię znajomemu, bądź też kup przedniot... Oprócz tego kilka innych zadań, których nie mogę zakończyć. Niby pierdoła, ale troszkę uciążliwa.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie pojawił się dziś podobny problem. Po każdym zalogowaniu wyskakuje mi okno z zadaniem o pokonanu pierwszego przywódcy. Mam 33 lvl i dawno już zrobiłam to zadanie.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: screen.jpg, 
wyświetleń: 273, 
rozmiar: 74.2 KB, 
ID: 941.  

Uprawnienia umieszczania postów