Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Opera /Stabilność

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Opera /Stabilność

Korzystam z przeglądarki Opera. Po pewnym czasie gry wyskakuje mi błąd i zamyka się przeglądarka.
    Trzeba w tedy ponownie uruchamiać przeglądarkę i logować się. W zależności ile czynności wykonuję w grze, wiesza się nawet co 10 minut.
    Jeżeli nic akurat nie robie może wytrzymać nawet >1h.
    Proszę o rozwiązanie kwestii.
    Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 18.01.2013 o 12:49 Powód: edycja błędów

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Problem nie leży po stronie gry, prawdopodobnie opera ma problem z flashem, proszę zaktualizować przeglądarkę i flasha a jak nie pomoże to zmienić na inną. A możesz zamieścić screen tego błędu?

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Też gram z Opery i jest OK, zadarza się 'flashplayer crashed' jeśli na innej karcie mam otwartą inną stronę używającą flashplayera

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja używałem do stycznia FF jednak zbyt dużo razy wywalało wtyczkę i przeskoczyłem na operę teraz nie ma z tym problemu

Gorzej z przelogowaniem po przyjęciu zapa do przygody (w ogóle co za bzdura że gra w tym momencie się zawiesza)
    Bez względu na przeglądarkę do gry da się wrócić po 5-10minutach i 4-5 przelogowaniach bo wyskakuje że serwer przeciążony

Co jest faktem włączeni seci zabierają u mnie nawet 700mb pamięci co jest po prostu dramatem...
    Polecam zainstalować ccleanera i co godzinę usuwać zbędne śmieci bo bywa że w godzinę uzbiera się nawet 200-300mb
    Szkoda że nie wrzucą części gry na nasze dyski twarde bo przypuszczam o niebo lepiej by to śmigało

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja gram na FF i w wyjątkowo sporadycznych przypadkach musiałem się przelogowywać po zaakceptowaniu zaproszenia do przygody. No i u mnie gra "zjada" 400-500 MB, jeszcze nie widziałem 700 na liczniku Ale pod pomysłem wrzucenia choć części gry na dysk twardy podpisałbym się obiema rękami i nogami W innych grach takie rozwiązanie znacznie odciąża sieć i gra się znacznie płynniej.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Osobiscie używam "Nightly" i chodzi super. Do tego szybciej niż firefox.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Screen błędu, dodatkowo ucieka mi przycisk gry
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Blad opery.jpg, 
wyświetleń: 218, 
rozmiar: 66.1 KB, 
ID: 871.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: TSO Blad.jpg, 
wyświetleń: 185, 
rozmiar: 89.0 KB, 
ID: 872.  

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak widzisz w polu "ostatnia strona" jest informacja która strona wywołała błąd przeglądarki, nie jest to adres w żaden sposób powiązany z TSO, więc wina nie leży po stronie gry. W związku z tym temat uważam za zamknięty.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów