Mam problem z grą gdy się zaloguję cała mapa jest ciemna nie można nią przesunąć, gdy chcę wcisnąć jakiś budynek albo zadania nie wciska się. PROSZĘ O POMOC
Mam problem z grą gdy się zaloguję cała mapa jest ciemna nie można nią przesunąć, gdy chcę wcisnąć jakiś budynek albo zadania nie wciska się. PROSZĘ O POMOC
Ja tak mam czasami jak za szybko potwierdzę informację z nagrodą za logowanie dzienne. Bywa że wtedy tak jak piszesz mapa jest zaciemniona i nie da się nic zrobić. Jednak zawsze relog (odświeżenie strony) do tej pory zawsze pomagało, w moim przypadku pewnie dlatego, że wiadomość z logowaniem dziennym już się drugi raz nie pokazuje.
Spróbuj ponownie się zalogować, jak to nie pomoże to standardowa procedura chłopców-supportowców czyli czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki, usunięcie ciasteczek, próba uruchomienia na innej przeglądarce. Jeśli i te operacje nic nie dadzą to pozostaje napisać do supportu i czekać... i czekać... i czekać... aż odpiszą albo samo zacznie znów działać![]()