Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Odkrywca problem

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Odkrywca problem

posłałem 3 odkrywcow na srednie poszukiwanie poczym za kryształy zmniejszyłem czas o połowe po godzinie 2 idzie i szuka jeden jest jakby niewystartował a wystartował i pobrało diamenty za skrocenie czasu prosze o sprawdzenie tego i zwrot kryształow oraz surowcow bo ciezko je zbierałem i nie odpuszcze

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Po 1 weekend.
    Po 2 forum to nie support, tylko forum.

Więc powodzenia.

PS: formularz kontaktowy na głównej

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    dałem tu specialnie tez po to zeby sprawdzic czy komus sie tez cos takiego niewydazyło ;-)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pisz do suportu bo takie cosnie ma prawabytui trzeba to negowac

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez diabelek1983 Zobacz posta
    dałem tu specialnie tez po to zeby sprawdzic czy komus sie tez cos takiego niewydazyło ;-)
    W pierwszym poście nie zadałeś pytania czy coś takiego się komuś zdażyło, ale prosisz o sprawdzenie zajścia i zwrot diamentów. Tutaj nikt Ci tego nie załatwi.
    Jak wyżej pisz do suportu.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Udało Ci się odnaleźć jakiś błąd techniczny? A może masz jakiś problem? Możesz to zgłosić właśnie w tym dziale. czy wy umiecie czytac tekst ze zrozumieniem czy tylko patrzec na niego?jezeli nie nie nabijajcie sobie postow bezsensownymi wypowiedziami bo tematu nie dotycza do suportu tez napisałem.Nosiek dokladnie dlatego tu ten temat sie pojawił

Osadnik Awatar Divenire
    Serwer
    Nowy Świat
    diabelek1983 no tak ale mimo wszystko to my i tak Ci nie pomożemy. Co my mozemy z tym zrobić? Jesteśmy zwykłymi graczami takimi jak ty, a skoro ty nic nie mozesz zrobic to my także.

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Udało Ci się odnaleźć jakiś błąd techniczny? A może masz jakiś problem? Możesz to zgłosić właśnie w tym dziale.
    Ważne: większość problemów technicznych najlepiej zgłaszać bezpośrednio do naszego Supportu.
    Kontakt z supportem --> http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Pozdrawiam
    MOD_Nyu

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    wieceie po co tu dałem? zeby tez miec dowod wrazie czego jakby suport mnie olał w odpowiedzi bo tak juz miałem ;-) człowiek uczy sie na błedach

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    dziekuje sprawa załatwiona jednak załatwcie sprawe z odkrywcami bo szaleja...wysłałem po przygode zmienił im sie czas i zaczeli szukac surowcow niewiem czy ja mam takiego pecha czy co ;-/

Uprawnienia umieszczania postów