Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Znikająca ruda złota

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Znikająca ruda złota

Witam, jestem ciekaw czy ktoś z Was miał podobny problem. Nie chce mi się od nowa rozpisywać, więc wkleje to co napisałem do supportu;

"Witam!
    Dłuższy czas temu wykupiłem w Państwa "sklepie" znaczną ilość premii "złota papuga". Wykupiłem około 8-12 pakietów i użyłem ich na jednym ze złóż. Ilość złota wynosiła w tymże złożu około 5000 sztuk. Miało to miejsce w pierwszej połowie listopada. Jednak nie postawiłem kopalni i nie eksploatowałem tego złoża gdyż chciałem sukcesywnie "dobić" do 10000 i dopiero zacząć wydobycie. Jednak jakiś czas temu zauważyłem, że ilość złota w tym złożu wynosi standardowe 300... Nie mam pojęcia co stało się z premią, którą wykupiłem. Jeszcze raz podkreślam: złoże nie zostało wydobyte, gdyż nigdy nie posiadałem kopalni złota. Jestem lekko skonsternowany zaistniałą sytuacją (...) Możliwe, że stało się to po którejś z konserwacji. (...)"

Niestety jestem gapa, i dopiero jak chciałem zacząć wydobycie spostrzegłem brak owych 5 k samorodków. :> Czy ktoś z Was miał podobną sytuację?

Pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    pewnie juz kiedys stawiales kopalnie i anulowales budowe wtedy kopalnia znika wraz ze zlozem

Początkujący Osadnik Awatar Agusi4
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dokładnie, jeżeli wrzucisz kopalnie do kolejki budowlanej i anulujesz budowe z kolejki budowlanej to złoże tracisz duże czy małe, ale moim zdaniem to błąd gry jest, nie powinno się tracić w ten sposób złoża.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Miałem podobny problem tylko z kopalnią żelaza, doładowałem do 10000 doładowaniami z przygód ale nie postawiłem kopalni, na drugi dzień z rana była konserwacja i po niej złoże zniknęło. Jedyne co mi pozostało to wysłac geologa i "cieszyć" się złożem 500

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dzięki za odpowiedź, póki co czekam jeszcze na znak życia od supportu. Jeśli ktoś jest zainteresowany to napisze w temacie jak coś nabazgrają. A ten błąd, o którym wspomnieliście to także niezwykle ciekawa kwestia. Dziwne, że jeszcze nikt się tym nie zainteresował. Odnośnie mojej sytuacji jestem w 100% pewny, że nie stawiałem w tym miejscu kopalni. :P

Pozdrawiam

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przypominam, że zamieszczanie treści korespondecji z supportem jest zabronione

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    A to przepraszam za przeoczenie. ;P

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów