Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: optymalizacja znaczy zwycięstwo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

optymalizacja znaczy zwycięstwo

mam do wykonania zadanie "optymalizacja znaczy zwycięstwo". od jakiegos czasu występuje u mnie jakis błąd w tym zadaniu. produkcja żelaza i węgla ma być 0szt./12h a produkcja mieczy z żelaza 60szt./12h (jak włącze produkcje mieczy to anuluje te 2 wcześniejsze...) co mam zrobić??

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Albo dołożyć budynki do produkcji węgla, wydobycia żelaza. Albo buffnąć je. Chodzi o to by wszystkie 3 warunki były spełnione w jednym momencie.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Chodzi o to żeby produkować więcej surowców potrzebnych do wyrobu mieczy niż potrzeba na ich produkcję. Masz włączyć produkcję mieczy (i produkować co najmniej 60 szt/12h), dać premie na piece żelaza i smolarzy, a zatrzymać wszystko inne co pobiera węgiel (inne piece czy miecznicy). Powinno wtedy zaliczyć. Jakby była za mała produkcja np żelaza nawet po daniu premii, konieczne będzie dostawienie kolejnego pieca.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez olgix92 Zobacz posta

mam do wykonania zadanie "optymalizacja znaczy zwycięstwo". od jakiegos czasu występuje u mnie jakis błąd w tym zadaniu. produkcja żelaza i węgla ma być 0szt./12h a produkcja mieczy z żelaza 60szt./12h (jak włącze produkcje mieczy to anuluje te 2 wcześniejsze...) co mam zrobić??
    Nie ma tutaj żadnego błędu tylko sobie nie radzisz z zadaniem. Produkcja mieczy ma być na 60szt. Produkcja(nie brak produkcji) węgla i żelaza na przynajmniej zero (czyli zużycie=się produkcji)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ok dzięki ;] przynajmniej teraz wytłumaczyliście mi co robiłam źle i w końcu zadanie wykonane

Uprawnienia umieszczania postów