Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: komunikaty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

komunikaty

Gdzie moge znalezc (czy sa przechowywane) komunikaty/wiadomosci systemowe tzn dotyczace otrzymanych nagrod, bonusow itp
    Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie, ze wczoraj nie dostalem klejnotow (byl ostatni dzien tygodnia)
    Da sie to sprawdzic?
    Inna rzecz - kiedys na forum Zakrecony mi odpisal zeby ewentualne przypomnienia/ponaglenia dotyczace zgloszonych problemow nadpisywac na automatycznych potwierdzeniach otrzymywanych po zlozeniu zgloszenia
    Gdzie one sa przechowywane?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    PS
    Wczoraj kupilem konie z rynku za pieniadze i byl rano taki komunikat w "historii handlu" a teraz juz nie ma po tym sladu, co sie stalo?

Początkujący Osadnik Awatar AlleLuj
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mario u mnie było to samo. Po kilku godzinach towar transakcja pojawiła się w historii handlu. Dostałeś te konie?
    Co do wiadomości od Supportu potwierdzającej przyjęcie zgłoszenia - masz ją na skrzynce mailowej (sprawdź spam - u mnie tam wszystko związane z grą trafia).
    Ostatnio edytowane przez AlleLuj ; 16.12.2012 o 12:52

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dzieki. Moze to sie jeszcze pojawi.
    Co do skrzynki to na pewno nie ma tam wszystkich wiadomosci. Nie zauwazam zadnego klucza, ale na pewno niektore wiadomosci sa i nie gina (prawie na pewno nie gina raporty z walk), a inne pojawiaja sie i znikaja (powiadomiienia o premiach od znajomych), innych nie bylo i nie ma - korespondencje z suportem/zgloszenia i ich potwierdzenia oraz informacje i bonusach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

mail

błąd
    Ostatnio edytowane przez Mario670212 ; 16.12.2012 o 13:15

Uprawnienia umieszczania postów