Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Studnie Artezyjskie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Studnie Artezyjskie

Czy tylko ja mam pecha czy wszystkim nie wracają, inwestowalem w studnie artezyjskie po zmianie handlu wracały nagle przerwa techniczna niedość ze te ktore sie w tym czasie skonczyly nie wrocily to po skasowaniu reszty wrociła jedna, pisalem z tym do supportu wiele razy bo to nie pierwszy raz i ani odpowiedzi ani rekompensaty chocby po srednim kursie w monetach nie otrzymalem niemowiac o niebieskich , pytanie dlaczego , dlaczego dajecie je tez w eventach jak i tak nie wracają BEZSENSU czlowiek zbiera otrzymuje za zadania lub kupuje za diamenty na które posyła przelew za cos czego w rezultacie puźniej niema OCB!!!

Jak przerwa techniczna miała naprawić błąd to własnie go stworzyła powtarzam artezyjskie wracały teraz nie wracają czy to jest praca nad bugami czy tworzenie starych? sprawdzi ktoś co sie stało i co zmieniło po przerwie a przed chętnie podam ktora to byla przerwa techniczna.
    Ostatnio edytowane przez Radek_TM-PL ; 20.12.2012 o 19:07 Powód: określenie problemu w czasie

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    To, ze studnia wracała to był bug. Gdyby nie to, że niektórzy mają "za długie języki" - pisali o tym na forum i BB bug naprawiło. Nigdzie nie masz powiedziane, że jest to studnia która wraca. Studnia artezyjska ma pojemność 6 000 wiader i po wyczerpaniu znika bezpowrotnie. Więcej o studni artezyjskiej możesz poczytać tutaj: http://tsowiki.pl/wiki/Studnie

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    Studnie artezyjskie wracały z powodu błędu, błąd został naprawiony dlatego studnie artezyjskie nie wracają.
    Jeśli chcesz cieszyć się nieograniczonym źródłem wiader wody, polecam młyn wodny.

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Według mnie szkoda ze nie wracają, byloby to dobre rozwiazanie pośrednie pomiedzy zwyklymi studniami a młynami. Tansze dla mniejszych graczy ktorzy z czasem by je i tak wymienili, bo co jakis czas trzeba je odbudowywac a i młyn na stałe do 5tego poziomu można wbić, studniom nie bardzo bo cykliczne podnoszenie do 5tki nie opłaca sie. Takze młyny są wydajniejsze i bezobsługowe. A tak kolejny słup straszak w sklepie - pozycja bez sensu.

Uprawnienia umieszczania postów