Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Brak zadan gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Brak zadan gildii

Witam, pewnie ten temat został poruszony nie raz, ale na forum jest tyle postów ze ciężko doszukać mi się odpowiedzi. Chodzi mi o to że odkąd założyłam gildie nie otrzymałam ani jednego zadania gildii. Z tego co mi wiadomo inni członkowie mojej gildii tez nie otrzymują tych zadań, a czytam czasem na globalnym czacie że takie zadania są i inni je mają. Moje pytanie wiec brzmi:czemu nie otrzymuje ich moja gildia? Czy żeby je otrzymać to gildia musi spełniać jakieś warunki typu ilość członków albo poziom?

michalc1976
    Jeśli dobrze pamiętam, to gildia musi liczyć 10+ aktywnych członków (czyli takich który logowali się choć raz w przeciągu 48h).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez michalc1976 Zobacz posta
    Jeśli dobrze pamiętam, to gildia musi liczyć 10+ aktywnych członków (czyli takich który logowali się choć raz w przeciągu 48h).
    dokładnie tak

Uprawnienia umieszczania postów