Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Mistrz sztuki wojennej - nie da się zakończyć

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Mistrz sztuki wojennej - nie da się zakończyć

Witam,

dla wszystkich ambitnych, którzy myślą, że zrobienie tego zadania zakończy wyskakujące okienko z nowym zadaniem - muszę Was rozczarować...

po wykonaniu wszystkiego - łącznie z produkcją całości uzbrojenia na odpowiednim poziomie - zadania nie da się zaliczyć !

Ciekawe czy jak zejdą mi premie na budynkach - spadnie produkcja - i zadanie przestanie być pokazywane jako zaliczone

w każdym razie - po kliknięciu - ZAMKNIJ - nie dzieje się nic oprócz zawieszenia gry, przycisku ZAKOŃCZ niestety nie dodano

Dla zainteresowanych kolejnym super zadaniem wklejam screen - posiadać 200k monet w magazynie ! - nie działa przesyłanie, odsyłanie - trzeba po prostu tyle mieć - co rodzi pytanie - jak można zaliczać zadanie główne MAGAZYN przy 50k pojemności a potem dawać zadanie poboczne na 200k ??

Osadnik Awatar nerwusek
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mi to zadanie "Mistrz" powoduje piękną skaczącą strzałke co 30 sekund "nowe zadanie" mimo iż nie mam lvl by je ukończyć, ciagle mi to się pojawia jako nowe zadanie. Oczywiscie jak sie kliknie na strzałkę i zamknie ksiegę zadań gra się zacina, łapie typowe "freez". Już nie wspomnę o dzwięku co 30 sekund-ale to mozna wyłączyć.
    Mam nadzieję, że dzisiejsza konserwacja to naprawi.

Uprawnienia umieszczania postów