Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: kilka malych problemow "błędów"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

kilka malych problemow "błędów"

Witam serdecznie
    Nie wiem czy to błąd serwera, czy przeglądarki, czy coś nie tak z moim kompem, wiec wypisze poniżej błędy które często mi występują i proszę o komentarz:

1. Znikający chat gildii.
    2. Migający kanał "szept" - miga jakby ktoś napisał na szepcie - a tam nic nie ma , co prawda przechodzi jak ktokolwiek napisze, ale jak siedzę o 2 w nocy to jest to uciążliwe.
    3. Problem ze "zwieszaniem się kantoru handlowego" - przy kupowaniu czy wystawianiu średnio raz na 6 razy trzeba odświeżyć stronę bo handel " myśli".
    4. Przy ulepszaniu budynków - kilku z rzędu zwiesza mi się możliwość upgradowania budynków do tego stopnia iż nawet nie pokazuje jakie surowce są do tego potrzebne.

Ale przyznam że od zakończenia eventu bardzo ładnie gra chodzi A te problemy są do przeżycia :P

Macie może jakieś sposoby na rozwiązanie tych problemów? Albo np. na włączenie chata gildii na nowo bez odświeżenia strony?

Pozdrawiam
    M

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    z tego co nie tylko sam zauważyłem to czat gildii włącza się sam jak jest kilka osób online, innym sposobem to napisanie czegokolwiek w swojej notatce i zatwierdzenie też włącza czat

inne błędy to: rozmywanie się czcionki na czacie, znajomi zaczynają w oknie migać (jakby się ciągle odświeżało)/szybkie F5 bo wywali wtyczkę flasha

Uprawnienia umieszczania postów