może ktoś pomoże, co mam z tym zrobić, ukończone zadanie "egzotyczne drewno na sprzedaż", poziom 30, a mam dalej zablokowane. Zadanie dostępne tylko na poziomie 29?
może ktoś pomoże, co mam z tym zrobić, ukończone zadanie "egzotyczne drewno na sprzedaż", poziom 30, a mam dalej zablokowane. Zadanie dostępne tylko na poziomie 29?
Ostatnio edytowane przez przemek480 ; 16.11.2012 o 08:43
myśle że zadanie masz już zakończone i że to kwestia po prostu odświeżenia z zaliczeniem, a te odświeżanie troszku jest mozolne...
ale tak jest od ok 3h, nie mogę tego zlecenia ostatniego zrobić bo zablokowane. W innych zleceniach np wymagany poziom gracza ma widełki 30-35. nie wiem po co w ogóle wprowadzona jest ta druga wartość
Napisz do supportu
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
czyli do kogo mam to napisac? gdzie?
Na stronie głownej gry najprościej.
mam ten sam problem ale z innym zadaniem "Ochotnik"
u mnie jeszcze jest problem z zadaniem "więcej włości", poziom w grze mam osiągnięty, włości wszystkie zbadane a zadanie dalej zablokowane, oj nieźle dali za przeproszeniem d..., za dużo błędów jest w tej grze, oj za dużo
ja zaczolem robic zadania majac wysoki lvl - 48 na testowym skonczylo sie :![]()
i zglosilem to jeszcze przed wprowadzeniem na normalne serwery ..... wiec teraz strach robic wogole ...;/
Ja mam taki problem w dwuch zadaniach głównych ,,ochotnik" i ,, pierwsze jednostki uderzeniowe"