Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Przygoda okradac bogatych uszkodzona !!!!! Pomocy !!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Przygoda okradac bogatych uszkodzona !!!!! Pomocy !!!!!!

witam
    rozpoczolem przygode okradac bogatych w polowie przygody cos sie stalo i wyzucilo mnie calkiem z gry po zalogowaniu sie ponownie nie umialem do niej wejsc - co chce wejsc wyzuca mnie calkiem z gry najpierw pojawia sie komunikat ( obszar serwera uszkodzony ) a w komunikacie
    ( w tym obszarze wystapil blad - prosimy sprobowac ponownie ) i naciskam ok i wyzuca mnie znowu z gry . Chce zaznaczyc ze przygody tez nie idzie anulowac - stracilem kase na przygode stracilem wojsko . W tej przygodzie sa moi 3-ej generalowie . Pisalem do suportu ZERO ODPOWIEDZI - zadania z gildi nie do wykonania strach rozpoczac nowa przygode bo co jak zrobi sie to samo POMOCY CO MAM ROBIC !!!!

TAK JAK MYSLALEM PRZYGODA SIE SAMA SKONCZYLA ( MINA CZAS - PRZYGODA WYGASLA ) GENERALOWIE NIE WROCILI CZYLI JESTEM NA WYSPIE BEZ GENERALOW I WOJSKA
    Ostatnio edytowane przez swir23 ; 21.11.2012 o 17:36 Powód: ciag dalszy

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez swir23 Zobacz posta
    witam
    rozpoczolem przygode okradac bogatych w polowie przygody cos sie stalo i wyzucilo mnie calkiem z gry po zalogowaniu sie ponownie nie umialem do niej wejsc - co chce wejsc wyzuca mnie calkiem z gry najpierw pojawia sie komunikat ( obszar serwera uszkodzony ) a w komunikacie
    ( w tym obszarze wystapil blad - prosimy sprobowac ponownie ) i naciskam ok i wyzuca mnie znowu z gry . Chce zaznaczyc ze przygody tez nie idzie anulowac - stracilem kase na przygode stracilem wojsko . W tej przygodzie sa moi 3-ej generalowie . Pisalem do suportu ZERO ODPOWIEDZI - zadania z gildi nie do wykonania strach rozpoczac nowa przygode bo co jak zrobi sie to samo POMOCY CO MAM ROBIC !!!!
    swir polecam temat o tym już jest to nie problem przygody tylko TSO.... a co masz zrobić ? napisa do supportu i czekać tak jak inni (również ja)...

wojska nie odzyskasz teraz, nie możesz anulować przygody - musisz czekać

Uprawnienia umieszczania postów