Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: kupiłem kody sms zeby dostac klejnoty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

kupiłem kody sms zeby dostac klejnoty

Witam mam taki problem dwa dni temu wysłałem dwa smsy po 30,75 i miałem dostać dwa razy po 1500 klejnotów wszystko by było dobrze tylko ze po chwili przyszedł sms i było napisane ze nie może zostać zrealizowany pomyślałem ze może coś jest nie tak sprawdziłem stan konta a tam 61,50 mniej na koncie co to może być pisałem już formularz żeby to sprawdzili ale coś chyba nie maja czasu na odpisanie

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    TomaszS1986, tego typu problemy należy zgłaszać bezpośrednio do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?), na pewno uda się wszystko wyjaśnić.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar napisał przecież ze już się z Wami skontaktował lecz nie macie za bardzo czasu mu odpisać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    skontaktowałem sie z suportem i co dupa z tego wyszla nie mam klejnotów ani pieniedzy normalnie oszustwo po całosci

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Widzę sprawa wrze, temat sprzed trzech tygodni, a sprawa nie wyjaśniona. Nieładnie support... Nieładnie...
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 08.11.2012 o 14:34

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kupiłem wczoraj klejnoty i dostałem ale co kupiłem wczesniej to nie dostałem dalej 60zl w plecy

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To musisz skontaktować się z operatorem swojej sieci.

Uprawnienia umieszczania postów