Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Support i gildia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Support i gildia

Witam. Chciałem wysłać wiadomość do supporu lecz nigdzie nie widze go w widocznym miejscu. Moim problemem jest to , że posiadam własną gildię ale nie dostaje żadnych zadań gildijnych. Jeżeli mógłbym prosić o pomoc proszę o podanie mi linq gdzie znajduje się support albo od razu żeby można było tworzyć wiadomość do supportu. Z góry bardzo dziękuje .

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tutaj masz do nich email.
    account.support@thesettlersonline.pl

A jak nie pomoże, to na stronie startowej, masz w Pomocy bezpośredni kontakt z supportem.

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W gildii musi byc 20 osób.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    co do linka wchodzac w ten dzial bylo przeczytac co pisze a pisze:
    Problemy techniczne(52 Przeglądających)
    Udało Ci się odnaleźć jakiś błąd techniczny? A może masz jakiś problem? Możesz to zgłosić właśnie w tym dziale.
    Ważne: większość problemów technicznych najlepiej zgłaszać bezpośrednio do naszego "Supportu". I ten wyraz suport jest linkiem

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez PiotrPJ Zobacz posta
    Witam. Chciałem wysłać wiadomość do supporu lecz nigdzie nie widze go w widocznym miejscu. Moim problemem jest to , że posiadam własną gildię ale nie dostaje żadnych zadań gildijnych. Jeżeli mógłbym prosić o pomoc proszę o podanie mi linq gdzie znajduje się support albo od razu żeby można było tworzyć wiadomość do supportu. Z góry bardzo dziękuje .
    Jak widzę to nawet menu pod twoim avatarem nie chce się rozwinąć. Tam masz muzykę, dźwięki , włącz sterowanie kamerą ( e po co? ) i pod spodem , "POMOC" i forum

W zakładce pomoc masz : "Formularz kontaktowy" <- klikając na niego masz możliwość wysłania wiadomości do supportu.

Ja nie mogę. Ludziom jak widzę trudno nawet się rozejrzeć i popatrzeć co mają. Ludzie patrzcie i myślcie a nie takie głupie pytania zadawać.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Warto pamiętać, że celem tego działu nie jest krytykowanie innych osób (np. za to, że samodzielnie nie znaleźli formularza kontaktowego), a pomaganie na zasadzie "gracze pomagają graczom".

Pragnę też przypomnieć, że dział ten nie jest monitorowany przez pracowników Supportu, aby się z nimi skontaktować, trzeba skorzystać z formularza kontaktowego (Jak skontaktować się z Supportem?).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Dziękuje wszystkim za odpowiedzi i słowa krytyki. Nie zauważyłem danej opcji w dzile POMOC Szczególnie dziękuje Piotru70 i BB_xaar Kylar dzięki za słowa kryty na przyszłość będę bardziej uważnie patrzał na to co znajduje się w danych zakładkach.

Uprawnienia umieszczania postów