Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Ciag dalszy problemów z Odświezęniem strony...

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia

Ciąg dalszy problemów z Odświeżaniem strony...

Witam,chciałem poruszyć pewną kwestię która już od kilku miesięcy występuje bez przerwy a w ostatnim czasie znowu z nasiloną moca,a mianowicie ciągle wyskakuje komunikat z prośbą o odświeżenie strony po czym wywala z gry.Powiem szczerze że ostatnio zrobiłem sobie przerwę w grze (miesięczną) mając nadzieję ze po tym czasie gra zostanie zoptymalizowana do tego stopnia że wreszcie będzie można pograć w normalnych warunkach....wróciłem a tu jak był bałagan tak jest dalej,nie można normalnie grać i żałuję każdej wydanej złotówki którą przeznaczyłem na tę grę,na 100% nie wydam już ani grosza bo mam już dość niekompetencji załogi BB.Czas zwijać żagle i przejść grać do konkurencji bo w Settlersach nie ma przyszłości....
    Ostatnio edytowane przez TITO_CFC ; 15.10.2012 o 18:02

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Opisany przez Ciebie problem powinien zostać usunięty wraz z konserwacją, którą zaplanowano na 15 listopada - gdy dostanę potwierdzenie tej informacji, na pewno opublikuję bardziej oficjalne ogłoszenie.

Obecnie mogę jedynie poprosić o jeszcze trochę cierpliwości - pracujemy nad rozwiązaniem.

Uprawnienia umieszczania postów