Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się ta propozycja?

Głosujących
18. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, to dobry pomysł.

15 83.33%
  • Nie, niech pozostanie po staremu.

3 16.67%
  • Mało mnie to obchodzi.

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Anulowanie rozbudowy

Początkujący Osadnik Awatar infer
    Serwer
    Nowy Świat

Anulowanie rozbudowy

Witam, zapewne wielu z was trafiło w pułapkę rutyny podczas nadzorowania swoich osad. Tym bardziej jestem pewien, że wielu z was w wyniku owej przypadłości niechcący kliknęło przycisk rozbudowy jednego ze swych budynków, tracąc przy tym cenne surowce na akcję, która w przyszłości nie zwróci się.
    Dlatego też powstała moja propozycja, aby w grze została wprowadzona możliwość anulowania procesu unowocześniania budynków. Wiadomo, że różnie to bywa - czasami, jak wyżej wspomniałem, omsknie się palec, czasami po prostu się rozmyślimy (a może lepiej inaczej spożytkować te surowce?). Jeśli trzeba, można by wprowadzić okienko czasowe dla każdego poziomu, podczas to którego możliwa by była akcja przerwania upgrade. O ile pamiętam, w V części istniała taka możliwość (że HOK była nieco inną grą niż seria, to inna sprawa).
    Nie znalazłem podobnego tematu, jeśli już istnieje, przepraszam i proszę o usunięcie. Tymczasem zapraszam do dyskusji.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Kiedyś trząsłem się abym przypadkiem nie kliknął rozbudowy koszar. 5k monet i marmur. Droga inwestycja.

PaulaG
    moim zdaniem powinna byc jeszcze mozliwosc anulowania np. wyslania geologa na poszukiwania... bo wlaczylam niechcacy nie to co chialam i teraz musze czekac godzine az znajdzie :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jak najbardziej jestem za możliwością anulowania nie tylko rozbudowy ale i wszystkich podobnych akcji.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kiedyś to jeszcze można bylo sie pomylic przy rozbudowie bo nie bylo tego pop-up'a z potwierdzeniam, ale teraz, ludzie dajcie żyć, chyba nikt nie jest na tyle nie ograniety aby kilknąć w ulepszenie a potem go potwierdzić, podkreślam że wszytsko jest po polsku i zrozumiałym językiem. Jak sie decydujesz na rozbudowe to chyba wiesz co robisz. A znajac pomysły BB to jak by byla opcja anulowania to by ci oddali 25% surki potrzebnej na upg, tak jak masz z burzeniem.

Odnośnie geologów i odkrywców nie mam złudzen ze tam nic sie nie zmini, jest opcja z klejnotami na skrócenie czasu. Chyba ze byłoby anulowanie tez za klej ^^

Uprawnienia umieszczania postów