Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Błędy w "Wadze" handlowej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Błędy w "Wadze" handlowej

Witam support i wszystkich forumowiczów.

Osobiście irytuje mnie ten nowy handel z kilku przyczyn.

1. Chcąc posortować sobie cały ten sajgon w uporządkowane kategorie przedmiotów, które chcę kupić...można przeszukiwać wszystkie strony z ofertami i ładnie jest wszystko uporządkowane. Wystarczy coś kupić i nagle robi się znów bajzel...po sortowaniu ład się robi tylko na pierwszej stronie. Po zmianie strony na kolejną znów jest bałagan.

2. Jeśli już zaczynają się robić dziwne rzeczy w zakładce handlowej... wciskając sortowanie na którejś ze stron ofert...od razu wraca do pierwszej a kolejne stron już nie są sortowane.

3. Odznaczając parę opcji (z prawej strony) typu przygody i jakieś tam duperela... porządkując oferty według przedmiotów jakie oferują gracze... wystarczy coś zakupić aby wszystko wróciło do pierwszej strony łącznie z opcjami wcześniej odznaczonymi.

Moim zdaniem okienko powinno pamiętać wszystkie ustawienia początkowe:
    - odznaczone opcje
    - porządkowanie ofert
    - po zakupie powinno się pozostać na stronie, na której dokonało się zakupu tak aby móc kupować i szukać dalej bez konieczności ponownego sortowania (które się psuje) oraz bez wertowania stron od początku

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    przy ustawianiu transakcji zjadlo mi surowce a transakcja sie nie pojawila ://////////////////////////////

konkur4
    Cytat Zamieszczone przez JackHerrerC Zobacz posta
    1. Chcąc posortować sobie cały ten sajgon w uporządkowane kategorie przedmiotów, które chcę kupić...można przeszukiwać wszystkie strony z ofertami i ładnie jest wszystko uporządkowane. Wystarczy coś kupić i nagle robi się znów bajzel...po sortowaniu ład się robi tylko na pierwszej stronie. Po zmianie strony na kolejną znów jest bałagan.

2. Jeśli już zaczynają się robić dziwne rzeczy w zakładce handlowej... wciskając sortowanie na którejś ze stron ofert...od razu wraca do pierwszej a kolejne stron już nie są sortowane.
    Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, punkt 2 wyklucza punkt pierwszy.
    I właśnie z tym punktem nr. 2 jest teraz problem, chciałem posortować oferty na handlu i co się okazało? Tak jakby zmiany wprowadzone w ostatni czwartek coś wcięło, sortowanie jest gorsze niż było wcześniej, tj. sortuje tylko pierwszą stone, reszty juz nie, a przy próbie sortowania wywala do 1 strony, i całe sortowanie, wraz z pierwszą stroną, diabli wzięli.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Obecne sortowanie nie jest rozwiązaniem docelowym - trwają pracę nad poprawką.

Natomiast jeśli chodzi o "zjedzone" surowce - proszę przekazać dokładniejsze informacje nt. transakcji bezpośrednio do Supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Skupywalem itemy pewnego typu niewazne co w historii pisze ze kupilem i być może faktycznie tak sie stalo gdyż nie obserwowalem śpiąc jak zmienia sie koniunktura zlotego , poza faktem jednak kupna w gwieździe brak przedmiotu, mam nadzieje że pomoże to supportowi w okresleniu rodzaju błędu.

Uprawnienia umieszczania postów