Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Wymiany zasobów

Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Wymiany zasobów

Witam być może ktoś już proponował taki myk aby doładowania złóż i innych zasobów podczas wymiany były premiowane tak jak kosze ale nie czasem(bo kur..jak?!) tylko jakąś tam ilością.Bo na tą chwile nic prócz koszy chyba wymieniać sie nie opłaca czyli papugi rlz...dla producentów monet oczywiście co jest totalnym zdzierstwem
    Ostatnio edytowane przez Lightowy ; 05.10.2012 o 21:38

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zabrali buga z dublami i mała drama sie kreci

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nie bardzo zrozumiałem twój post i nawet nie chce bo wiadomo ty na nie jak by była ankieta i fakt faktem buga zabrali ale co ma do tego propozycja premiowanej wymiany?

Osadnik Awatar acp___
    Serwer
    Czarci Gaj
    skoda tylko, ze tak późno - bo to co się działo było mega przesadą - gram z kolegą z pracy i bratem, moglibyśmy powielać jak chcemy koszyki, ale jakoś czitowanie nigdy nie było dla mnie

co do tematu to fajnie jak by dodawano np +25% surowca jak się daje znajomemu

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Lightowy Zobacz posta
    Nie bardzo zrozumiałem twój post i nawet nie chce bo wiadomo ty na nie jak by była ankieta i fakt faktem buga zabrali ale co ma do tego propozycja premiowanej wymiany?
    Grasz od kwietnia, czemu pomysł wczesniej sie nie pojawił tylko teraz kiedy wymiany doładowań nie dają zadnej korzyści.
    Dla mnie to dziwny zbieg okoliczności.

Osadnik Awatar acp___
    Serwer
    Czarci Gaj
    typowe podejście polaka, wkurza się jak uniemożliwiono robienie czegoś nieuczciwego :P

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ale pomysł niegłupi aby jak komuś się doładowywuje dodać te nawet 20% gratisowego ;]

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Popieram pomysł. Wymienianie doładowań byłoby opłacalne, tak jak wymiana premii, a to by dodatkowo umocniło współpracę między graczami w ramach gildii - czyli na plus.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    Grasz od kwietnia, czemu pomysł wczesniej sie nie pojawił tylko teraz kiedy wymiany doładowań nie dają zadnej korzyści.
    Dla mnie to dziwny zbieg okoliczności.

Bo wcześniej mi nie było to potrzebne rozumiesz czy nie rozumiesz(...nikt nie ukrywa tego że rebufował wszyscy to robili ty też nie pisz ze tak nie jest)nikomu POTRZEBNE nie było bo sami sobie premiowaliśmy teraz wymiany nie mają sensu stąd ten pomysł trafia coś do ciebie czy skomplikowane;d?Jak ci sie nie podoba to napisz dla czego albo wcale nie pisz tylko jakieś zbędne wywody później pan bo kilo postów.
    Zbieg okoliczności czy nie to tylko pomysł

Bez odbioru bo zadajesz pytanie na które znasz odpowiedź

Cytat Zamieszczone przez acp___ Zobacz posta
    typowe podejście polaka, wkurza się jak uniemożliwiono robienie czegoś nieuczciwego :P
    Tego nie skomentuje nawet...
    Ostatnio edytowane przez Lightowy ; 06.10.2012 o 12:41

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Według mnie to jest bez sensu. Gdyż będzie możliwość umownego wysłania znajomemu "zarodka" za symboliczną jedną rybę aby on mógł tobie zbuffować złoże +25%. Jeżeli czegoś takiego już wymagacie, to prościej byłoby dla BB wprowadzić zwykłe zwiększenie premii/ zarodków/ papug itd... o 25% niezależnie od tego czy buffujemy sobie czy znajomemu. Pomysł ciekawy ale nie do końca przemyślany.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów