Witam
Dziś po odesłaniu z przygody mroczni kapłani 3 doświadczonych generałów z wojskiem oni zniknęli. Przygodę już zakonczyłem a ich nie ma w menu gwiazdy. Problem już zgłosiłem do supportu. CZy ktoś z Was dziś miał takie problemy?
Witam
Dziś po odesłaniu z przygody mroczni kapłani 3 doświadczonych generałów z wojskiem oni zniknęli. Przygodę już zakonczyłem a ich nie ma w menu gwiazdy. Problem już zgłosiłem do supportu. CZy ktoś z Was dziś miał takie problemy?
Jednostki na pewno do Ciebie wrócą, jeśli to jeszcze nie nastąpiło, Support z pewnością Ci pomoże.![]()
mam ten sam problem, wróciły mi jakies inne garnizony jakby wrogie.a moj tylko jeden ;/
Witam Wszystkich
Wlasnie czytam na czacie Pomoc ze sa z tym problemy, moj weteran nie pojawil sie po powrocie z przygody, pomógl relog i odczekanie dluuuzszej chwili, ale wlasnie sie dowiaduje ze ludzie dostaja po 3 dodatkowe garnizony na mapie innych graczy!! nie moga co prawda nic z nimi zrobic, ale sie pojawiaja innym znikaja.
Edit: Seth11 twoje wojsko siedzi u szymon2137 piją razem z moim weteranem chyba![]()
Ostatnio edytowane przez ApolloUK ; 01.10.2012 o 14:30
BB_xaar kiedy będe się mógł zalogować na nowy świat 2 godziny próbuję
Tam gra ostatnio staje się nie do zniesienia wstyd dla firmy wstyd
Generały poszły w jasyr ... ino kto sie teraz przyzna?
Należy wysłać żandarmerie, niech pochwycą dezerterów.
Proszę pamiętać, że jest to dział związany z problemami technicznymi - warto powstrzymać się od zbędnych komentarzy, co niektórym się nie udało, dlatego też temat zamykam.
Natomiast jeśli chodzi o opisany problem: czasami generał powraca z opóźnieniem, jednak nie należy się tym martwić - to samo dotyczy "nieprzypisanych" jednostek (powracają one dłużej niż te, które są przypisane do generała). W razie ewentualnych problemów z powrotem generała/jednostek, należy pisać bezpośrednio do Supportu.