Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Po wyczerpaniu kopalnii i jej zburzeniu nie wraca pozwolenie na budowe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Po wyczerpaniu kopalnii i jej zburzeniu nie wraca pozwolenie na budowe

Gdy zburzymy jakikolwiek budynek pozwolenie na budowe wraca do naszej puli, jednak po wyczerpaniu sie jakiejs kopalni (np rudy miedzi) i wyburzeniu kopalni, pozwolenie nie wraca. Wyglada na to ze jest przypisane do kolani na zawsze.
    Czy moznaby to zmienic?

Pozdrawiam,
    zubol

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Potwierdzam, mam ten sam problem, a na pomocy ludzie powiadają że powinny wracać i że to błąd gry (

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pozwolenie wraca w momencie, gdy kopalnia się zapada, a nie, gdy się ją burzy po wyczerpaniu złoża. Przynajmniej tak jest u mnie.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dokładnie: jeśli złoża w danej kopalni zostaną wyeksploatowane, następuje jej automatyczne zasypanie. Właśnie w tym momencie następuje również automatyczne zwolnienie patentu/pozwolenia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    A co zrobić, jeśli złoże jest a kopalnia nie pracuje? Mam ten problem z marmurem. Nie mogę zburzyć, nie mam pozwolenia na następne złoże?

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zloza nie zabieraja pozwolen, a w przypadku marmuru i kamienia nie ma kopalnii (ktora moglaby to pozwolenie zabrac) tylko wolnostojace warsztaty.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    marmur i kamień wydobywają warsztaty kamieniarza (marmur) bądź zwykły. Jesli je masz wystarczy, że wyślesz geologa, zeby odnalazł złoże odpowiednie i wydobycie pójdzie dalej. Jeśli nie masz któregoś warsztatu kamieniarza należy bądź zburzyć jakiś budynek niepotrzebny, bądź zdobyć nowe patenty - +10 za każdą strefę, +10 za 32lvl i +10 za klejnoty w sklepie

Uprawnienia umieszczania postów