Fajna i przydatna rzecz, aczkolwiek niedokładna
Zlicza ilość produkowanego surowca nawet z budynku, który jest w trakcie ulepszania, a nie powinno to być liczone
Fajna i przydatna rzecz, aczkolwiek niedokładna
Zlicza ilość produkowanego surowca nawet z budynku, który jest w trakcie ulepszania, a nie powinno to być liczone
poruszane wielkokrotnie na forum, wystarczy poszukac, jakiś mod pisał ze info o tym już jest przekazane dalej. Ten bład tak naprawde tylko bardzo skrzywia rzeczywistosc podczas 7dni up, bo reszta jest w miare do przezycia, w ciagu 1 dni nikomu gospodarka całkowicie siąśc nie powinna.
Osobiscie stopuje budynki ktore ida na 5lvl wtedy sie nie wliczają i podglad eko nie kłamie.
U mnie jeszcze nie znalazłem wartości, które podsumowanie zliczałoby prawidłowo a do rekordzistów należą drzewa, których podobno tracę 2k dziennie (w stosunku do sadzonych, czyli nigdy nie powinienem mieć ani jednego drzewa - według gospodarki). Gra się nie domyśliła, że tyle drzew nigdy nie miałem nawet na całej wyspie. Tak więc według podsumowania gospodarki drzewa mam z kosmosu (ale nie tylko drzewa).
Przy drzewach figuruje taka informacja:
"Istnieje taka możliwość, że będzie się zmieniać równowaga w pozyskiwaniu drewna, z powodu długości drogi do najodleglejszych miejsc, w których jest ono wyrąbywane. Średnia produkcja wynosi:"
Przy roślinkach więc wartość jest mocno uśredniona, raczej nie bardzo zgodna z rzeczywistością.
Problem z wliczaniem produkcji budynku ulepszanego został już zgłoszony, więc zamykam ten temat :-).