Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Mozliwe zablokowanie konta po nowym update

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Mozliwe zablokowanie konta po nowym update

bug dotyczy graczy którzy zaczynaja gre. wyczapiłem to na testowym. Mam 4 lvl. Jedyna opcją zeby zrobic 5 lvl jest wykonywnie samouczka. Na 4 lvl mozna zbudowac tylko 3 rodzaje budynków ktorych kosztem budowy sa same młotki. W zadaniu z samouczka mam pozyskac 3 belki igły. Niby wszystko cacy...gdyby nie fakt ze magazyny mam full. Budynki widzac magazyny full nie produkują, jak nie produkują nie zaliczy mi zadania z samouczka, jak nie zaliczy zadania z samouczka...nie przejde na 5 lvl - konto zablokowane :P Jak pozybyc sie belek zeby budynek zaczął produkować belki i zaliczyło zadanie??? Nie da sie
    Ktos pomysli postaw tartak to zeżre belki....nic z tego...bo desek w magazynie tez full wiec zaden tartak nie pobierze belki. Przypominam ze tez nic nie moge postawic zeby zezarło deski...bo wszystko co moge postawic to za same młotki Tak jak mowie..konto zablokowane.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    gratulacje rozwaliłeś kod w matrixie. Sytuacja patowa nie ma wg. mnie z niej prawie żadnego wyjścia. Jedynym wyjściem jest ulepszenie władyki, ale z tego co wiem jest to na tym poziomie nie możliwe, chyba, że za klejnoty.
    Ostatnio edytowane przez Makpolny ; 13.08.2012 o 22:01 Powód: skleroza

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mi się stan magazynów zredukował do zera, po ostatnim upgradzie.
    Acha, czyli po upgradzie masz już wszystkiego full?
    No to ciekawe jak sobie poradzisz . Daj znać.
    Ostatnio edytowane przez Jurek12345 ; 14.08.2012 o 09:08

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ten problem dotyczy serwera testowego, w związku z tym, polskie forum nie jest odpowiednim miejscem na zgłaszanie tego typu błędów. Tak czy inaczej: o tym utrudnieniu już wiemy, jest na liście poprawek. Temat zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów