Zobacz wyniki ankiety: Jak widzisz pomysł banku dla gildii?

Głosujących
3. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Pomysł mi się podoba, jestem za

3 100.00%
  • Pomysł mi się nie podoba, jestem przeciwny

0 0%
  • Nie mam zdania w tym temacie, jest mi to obojętne

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Bank dla gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Bank dla gildii

Proponuję dać możliwość założenia banku dla gildii. Bank ten powinien mieć sporo większą pojemność (ok 15000 - kwestia do uzgodnienia), z możliwością późniejszej rozbudowy, gdzie każdy kolejny poziom powinien być drogi. Zapytacie czemu? Ideą jest by każda choć trochę rozwinięta gildia mogła sobie pozwolić na pierwszy poziom banku, jednak jego dalsza rozbudowa ma być drogi przywilejem.
    Do banku proponuję przydzielić prawa dostępu względem rangi w gildii. Mistrz gildii do każdej rangi mógł by przypisać prawa takie jak: podgląd, wpłata zasobów oraz wypłata. Do każdej zakładki banku (odpowiednik zakładek z magazynu) na surowce podstawowe, średnie, zaawansowane oraz mistrzowskie mistrz gildii mógł by ustalić dzienną wypłatę dla poszczególnej rangi, tak by gracze nie mogli przekraczać przyznanego limitu. Każda operacja przeprowadzona w banku powinna zostać umieszczona w dodatkowej zakładce (logu), tak by wszyscy widzieli, przepływające ilości surowców pomiędzy bankiem a graczem.
    Miałem jeszcze jeden pomysł dotyczący banku i wyleciał mi podczas przełączania się pomiędzy forum a grą, jak coś to dopiszę.

Czekam na wasze opinie i sugestie w ty temacie. Najlepsze pomysły dopiszę do wątku głównego.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    było

http://forum.thesettlersonline.pl/th...zędzia-Gildii

bank/arsenał/magazym wszytko jednym () podszyte
    Ostatnio edytowane przez set2g ; 22.08.2012 o 20:48

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Moim zdaniem pomysł został źle przedstawiony i opisany. Padła tylko propozycja bez rozpisywania tematu. Może ta forma i rozwiązania zainteresują graczy.

Uprawnienia umieszczania postów