Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Problem z wszystkimi chatami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Problem z wszystkimi chatami

Problem polega na tym ze jezeli gra jest za dlugo odpalona, oraz inne jeszcze nie odkryte przezemnie dolegliwosci, zakladki z chatami znikaja i zostaje mi tylko zakladka wiadomosci ktora nawet sie nie aktualizuje. Co zrobic zeby tak sie nie dzialo? czyscilem pamiec przegladarki itp ale to nic nie daje.

Ostatnio edytowane przez Kaendril ; 24.07.2012 o 23:50

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    problem leży najprawdopodobniej w stabilności twojego połączenia internetowego, też tak czasami mam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    łacze mam stabilne, 16mb, zadnych przerw nic z tym zwiazanego

teraz w ciagu 10 minut wywalilo mi czat 4 razy, zawsze jak gadalem z kims na szepcie, nie da sie wogole handlowac z takim czyms :/
    Ostatnio edytowane przez Kaendril ; 25.07.2012 o 00:55

daveandnokia
    najprawdopodobniej nie jest to wina z twojej strony, lecz serwera. U mnie jak za długo jest włączona gra to po prostu wywala z serwera i znów muszę się zalogować i wszystko śmiga

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    tez tak mysle, wiec moze by cos zrobili w zwiazku z tym skoro nie jestem jedyny

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Popieram strasznie to wkur.... i do tego nic sie nie da robić np. zmienić ilości wojska w armi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dzis zauwazylem ze to gra nie wyrabia, odpalam gre, fakt ze zanim sie prawidlowo wogole odpali to trzeba z 2-3 podejsc, a pozniej musze dac jej odpoczac bo nic nie moge robic, nie widac budynkow itp, a nawet jak zaczne rozdawac bonusy na pamiec to zanim sie zaczna mija sporo czasu i to wlasnie wtedy najczesciej siada czat, jak gra jest przeciazona. Moze jakis niebieski badz ktokolwiek kto ma na to jakis wplyw sie odezwac?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Potwierdzam mam to samo od wczoraj ;/

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To ze serwer czasami kicknie kogoś, albo ma problemy z twoim łączem, to jest normalne w wielu grach sieciowych. Zaczynając od Ogame kończąc na Battlefield-3.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dołączam się do niezadowolonych , gra znowu zaczyna fiksować , czyżby ostatnia konserwacja wpłynęła na taki stan rzeczy ???

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów