Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Problem z atakowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Problem z atakowaniem

Mam dosc istotny problem z zaatakowaniem 3 obozow na terenie po prawej na dole. Jak wysylam generala z armia to zawsze zmienia on cel ataku na silniejszy oboz ktorego nie jestem w stanie pokonac, nie ma znaczenia w ktorym miejscu ustawie garnizon, zawsze armia zmiania cel.

Screen dla zobrazowania problemu

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no to może ustaw garnizon niżej? albo puść atak na przywódcę wtedy przejmie cię obóz który chcesz zaatakować i wycofasz się po wygranej. Jak te dwie opcje nie pomogą to mam złą wiadomość.
    Ostatnio edytowane przez spyderek ; 22.07.2012 o 11:07

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie da się ominąć tego obozu, bez względu na ustawienie generała. Jedynym sposobem jest blok lub pokonanie tego obozu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez spyderek Zobacz posta
    no to może ustaw garnizon niżej? albo puść atak na przywódcę wtedy przejmie cię obóz który chcesz zaatakować i wycofasz się po wygranej. Jak te dwie opcje nie pomogą to mam złą wiadomość.
    Niestety atak na przywodce wiedzie ta sama droga, a ustawianie garnizonu nizej tez juz probowalem

Cytat Zamieszczone przez Skejven Zobacz posta
    Nie da się ominąć tego obozu, bez względu na ustawienie generała. Jedynym sposobem jest blok lub pokonanie tego obozu.
    Co rozumiesz poprzez blok?
    Ostatnio edytowane przez EunZerG ; 22.07.2012 o 11:39

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...ight=zr%C3%B3b

musisz mieć drugiego generała i wysłać go z jednym rekrutem na ten silny obóz, gdy on będzie zajęty walką powinno udać ci się przemknąć obok.
    Po pierwsze na podstawie tego poradnika musisz se obliczyć kiedy wysłać obu generałów, po drugie będziesz tak musiał robić przy ataku na te wszystkie 3 obozy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    W takim razie chyba uzbieram 200 rekrutow i zalatwie ten oboz. Bo brak zlota na 2 generala ok dzieki za pomoc

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Wyjaśnione - zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów