Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Rozdzielczosc gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Rozdzielczosc gry.

Witam
    Sprawa wyglada nastepujaco: nie moge sie uporac z rozdzielczoscia gry (1024x768) w mozilli firefox podczas powiedzmy targowania ucina ekran w ktorym jest suwak do wybrania ilosci surowcow do wymiany jest to strasznie uporczywe bo nie da sie praktycznie handlowac, musialbym wymagac od kogos full z mojego magazynu dajac mu w zamian full z mojego magazynu przedmiotu (nie ma modyfikacji ilosci, poprostu tego suwaka nie widac jest pod belka mozilli firefox i windowsa). Czy mial ktos w/w problem? Poradzil sobie ktos z nim? Moj monitor nie daje mi mozliwosci grania na wiekszej rozdzialce, ctrl+kolko od myszy do tylu nic nie daje, co mam zrobic? Moge liczyc na jakakolwiek pomoc?

daveandnokia
    a próbowałeś na innej przeglądarce choćby?? Spróbuj klawisza F11, może ci on pomoże...

Osadnik Awatar Kajko2012
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wyjściem z sytuacji jest tryb pełnoekranowy, tylko trzeba sie pilnować aby nie powendrować wskaźnikiem myszy do górnej krawędzi ekranu, bo wtedy pojawiaja się zakładki i dalej nie da sie handlować :d

mam taki problem gdy odpalam gre na netbooku i na czas handlu przechodze w tryb pełnoekranowy, na nic innego nie wpadłem ale jezeli ktoś ma jakieś inne rozwiązanie to prosze o podanie

Uprawnienia umieszczania postów