Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Znikający węgiel

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Znikający węgiel

Dzisiaj miałem dość dziwną i bolesną zarazem stratę- po wymianie koszyków włączyłem piece i mennice, po kilku minutach zobaczyłem nad piecami wykrzykniki, okazało się że nie mam węgla- myślę sobie: co jest grane? Wczoraj wieczorem miałem ponad 14k w magazynie i utrzymujący się wzrost ilości tego surowca. Miał już ktoś taki problem?

Osadnik Awatar Leouch
    Serwer
    Nowa Ziemia
    miaslem cos podobnego, starczalo mi na produkcje 3x smolarz a tu nagle 6xkopalnia i 3x smolarz sie LEDWO wyrabia :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Po update zauważyłam znaczny spadek produkcji w każdej dziedzinie. Wcześniej ekonomicznie stałam dość dobrze. Miałam utrzymujące się się zapasy na poziomie 6-8k węgla, marmuru, drewna, narzędzi itp. Obecnie wszystkiego mi brakuje. Produkcja zwolniła. Dokupiłam 30 pozwoleń, aby wyrównać straty, ale jak coś dostawiać jak zaraz nie ma podstawowych surowców.Zdecydowanie zmiana na gorsze, psująca zabawę. Brakuje mi również w grze jakiejś informacji w formie statystyk (ile budynków, czas produkcji, ilość surowców), które pomogłyby w równoważeniu produkcji. Uważam, że "ścieżki" do magazynu ujawniające czas oraz szczegóły dotyczące każdego budynku gdzie możemy odnaleźć czas przypadający na produkcje na poszczególny budynek na chwilę obecną nie są wystarczające. Brak info zbiorczego.

Uprawnienia umieszczania postów