Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Problem z atakiem droga generała..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Problem z atakiem droga generała..

Witam,
    właśnie podbijam wyspę na serwerze Kolonia, mam 21lvl.. po ostatniej aktualizacji jak generał idzie tą drogą co ma zaznaczoną, występuje problem chyba będzie on dla wszystkich poważny.
    Mianowicie chodzi tu o obszar bandytów na południowo zachodniej części (prawy dolny róg) Atak przeprowadzam ze środkowej części mapki (dolna część), na ostatnie dwa budynki co mi zostały na tej części mapki.. Generał idzie i nie ważne czy atakuje budynek jeden czy dwa, czy z pozycji B C czy D zawsze zahacza mi o budynek gdzie jest wojsko bandytów w średniej strażnicy nie do pokonania na mym lvl za pierwszy razem.. a podbicie tej części da mi 10 miejsc do budowania i kopalnie marmuru oraz poziom..
    Mam nadzieję że jasno napisałem o co chodzi :> a jak nie to dołączam obrazek i atakuje mi zawsze strażnice powyżej..
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Bez tytułu.jpg, 
wyświetleń: 320, 
rozmiar: 84.0 KB, 
ID: 448.  

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam,
    Dokładnie mam ten sam problem, wybili mi cale wojsko wpień.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez DragomireK Zobacz posta
    Generał idzie i nie ważne czy atakuje budynek jeden czy dwa, czy z pozycji B C czy D zawsze zahacza mi o budynek gdzie jest wojsko bandytów w średniej strażnicy nie do pokonania na mym lvl za pierwszy razem..
    To atakuj na 2 razy albo atakuj inny oboz niz ten zaznaczony kto powiedzial ze akurat teraz musisz bic ten?
    Mozna również zrobic blok

Banned
    Serwer
    Kolonia
    To nie jest żaden problem techniczny, po prostu została poprawiona ścieżka generała i teraz idzie dokładnie tak, jak to wyznaczono można albo rozbić ten obóz, albo go blokować.
    Zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów