Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z powracaniem prawa na budowę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z powracaniem prawa na budowę

Witam,problem polega na tym że gdy kopalnia wydobędzie wszystkie zasoby(miedz,żelazo,węgiel .....)i się zawala,likwidując ją nie powraca mi prawo do postawienia nastepnego budynku,muszę zlikwidować kopalnię zanim sie wyczerpią zasoby i wtedy dostaję prawo do nast budynku.Nie wiem czy ktoś zrozumie o co mi chodzi,pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Pozwolenie wraca automatycznie po wyczerpaniu złoża, a nie po wyburzeniu.

daveandnokia
    zrób sobie mały test, wykorzystaj wszystkie pozwolenia, nic nie rób z kopalniami. Patrz co jakiś czas, czy nie zwiększyła ci się ilość pozwoleń, jeżeli tak to zobacz, która kopalnia padła. Już wtedy zauważysz, iż dajmy np. padły ci dwie kopalnie miedzi pojawią sie dwie dodatkowe pozwolenia... a więc Jurek12345 ma rację...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,no właśnie nie wracają,ale jeszcze dokładnie sprawdzę,dzięki za zainteresowanie

daveandnokia
    jeżeli zaś nie sprawdza się metoda, zostało ci tylko zgłoszenie to do supportu...

Uprawnienia umieszczania postów