Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: NIEprzechwycony generała

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

NIEprzechwycony generał

witam
    w strefie 6 atakując blokiem na obóz dowódcy, pierwszy z generałów powinien zostać przechwycony przez obóz (B), drugi zaś powinien zaatakować dowódce. tak teoretycznie... u mnie w praktyce to wyglądało tak: pierwszy generał faktycznie został przechwycony (choć w temacie wiadomości systemowej napisane było: "raport z bitwy" a nie: "przechwycono twojego generała"), drugi generał wszedł jak należy do obozu (A) i tam stoczył bitwę ale w raporcie z bitwy wyszło na to że zaatakował obóz (B) a nie obóz (A) choć wcale się tam nie przenosił.
    wyskoczył błąd i w sumie to nie wiem co robić... podpowie ktoś?
    pozdrawiam
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: NIEprzechwycony generał.jpg, 
wyświetleń: 266, 
rozmiar: 99.8 KB, 
ID: 443.  
    Ostatnio edytowane przez farbenlehre ; 04.07.2012 o 20:50

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Po pierwsze, mógłbyś podać link do tematu gdzie opisany jest ten blok "na obóz dowódcy", bo ja takiego nie znam. i nie wyobrażąm sobie sposobu ataku na chucka, gdzie do jego obozu starczy jeden generał...
    Co do samych ataków i rozbieżności między mapą i tym co widzisz, to czasami widok na mapie się trochę laguje...

Uprawnienia umieszczania postów