nie wiem czy był już taki pomysł, ale pomyslałem że dobrze by było żeby można było sprzedawać akty budynków np silos czy dom(tych w menu gwiazdy) a nie wysyłając je jako prezent , zmniejszyło by to ryzyko oszustwa
za
przeciw
obojętnie
nie wiem czy był już taki pomysł, ale pomyslałem że dobrze by było żeby można było sprzedawać akty budynków np silos czy dom(tych w menu gwiazdy) a nie wysyłając je jako prezent , zmniejszyło by to ryzyko oszustwa
Ale w menu gwiazdy mogą być tez budynki których nie można dać w formie prezentu np. manufaktura i z nimi co wtedy ?
Generalnie nie głupi pomysł ale wymagałby dopracowania ze powodu podanego wyzej.
Najprościej i najlepiej by było gdyby klejnoty były przedmiotem obrotu handlowego bo skoro pośrednio i tak już są czy nie uprościło by to mechanizmu gry, przy tym usuwając właśnie ryzyko oszustw. Zresztą skoro jest kopalnia klejnotów czyli gracz ma coś co sam wytworzył to dlaczego nie miałby mieć możliwości sprzedawania tego. Gdyby to zrobić ludzie nie potrzebowaliby tyle kombinować.
Toshiro