Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: [Event Euro] Problem po trzecim meczu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

[Event Euro] Problem po trzecim meczu

[Event Euro] Problem po trzecim meczu.

Pokonałam ostatni obóz w trzecim meczu. Po wykonaniu zdobyłam klejnoty i podwyższyło poziom.
    Niestety nie otrzymałam nagrody (piłek) oraz następnego meczu.
    W menu "pergamin przy avatarze" nadal stoi "Ukończ przygodę". Do przygody - 3 - go meczu nie sposób wejść.
    Generałowie z wojskiem wrócili.
    Cookiesy wyczyszczone, komputer przerestartowany.
    Ktoś pomoże?

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Xymena Zobacz posta
    [Event Euro] Problem po trzecim meczu.

Ktoś pomoże?
    Support napewno nie oni takimi sprawami się nie zajmują...a jezeli juz to będą ci kazać wyczyscić pamięć podręczną przegladarki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Problem jest nadal, wysłałam info do supportu. CISZA.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    NADAL CISZA.
    Wysłałam więc SMS , kupiłam klejnoty za 6,15 brutto i za nie ukończyłam przygodę. I co dalej - czy moi zostanie zwrócone te 6,15 czy klejnoty?

Osadnik Awatar mack0wski
    Serwer
    Czarci Gaj
    ani jedno ani drugie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nadal cisza...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja mam podobną sytuację ale przygody z meczem nie ukończyłem byłem w połowie i nagle znikła...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja jestem w trakcie 3 meczu. Ale wejść do gry nie mam szans,bo nie może mnie zalogować. I wszystko pójdzie się rypać.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    BadMaro - prawdopodobnie skończył się czas jaki był na nią przewidziany (2 dni 12h) jako że się nie wyrobiłeś zniknęła
    Kondor03 - czyszczenie pamięci + w FF zwiększ pamięć podręczną na minimum 512 (ale zalecam 1024 MB) sprawdź czy na dysku C nie brakuje miejsca bo jak tak może mieć strona problem z magazynowaniem danych do gry) ewentualnie aktualizuj jave
    Xymena - kasy Ci na pewno nie zwrócą gdyż to była Twoja decyzja co do zakończenia za diamenty, trzeba było czekać na informacje do supportu, jak nie odpisują warto napisać jeszcze raz (oczywiście grzecznie i podając jak najwięcej danych co by im ułatwiło zadanie) teraz jak zakończyłaś zadanie bardzo możliwe że też nie da się sprawdzić co było nie tak... zależnie od tego jakie i ile starych informacji przechowują (o zakończonych zadaniach przygodach etc)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Booryss, wybacz, ale jak czytam takie teksty, to mi się słabo robi. Nie mam ogólnie problemu z wchodzeniem do gry więc twoje propozycje są nie na miejscu. Problem pojawił się tylko przy okazji tego 3 meczu. Na testowym przeszedłem cały turniej bezproblemowo. Natomiast tutaj zaczęły się zwiechy, więc o tym napisałem, ale mecz już zakończony i po sprawie. A tak przy okazji co ma wspólnego z grą aktualizacja javy?

Uprawnienia umieszczania postów