Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Magazyn i informacja o znajomych.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Magazyn i informacja o znajomych.

Brakuje mi opcji dodania informacji(np. że skupuje dany surowiec itp.) o graczu którego mam w znajomych.

Magazyn - kiedy go awansujemy na wyższy poziom to dzieje to się bez konsekwencji dla gracza a bardziej realnie wygląda jakby podczas tego procesu jego pojemności była odjęta od stanu ogólnego na czas trwania tego.

Ps.
    Jeżeli powieliłem pomysł to przepraszam.

Osadnik Awatar Sedzia_Dredd
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez WuDwaKa Zobacz posta
    Magazyn - kiedy go awansujemy na wyższy poziom to dzieje to się bez konsekwencji dla gracza a bardziej realnie wygląda jakby podczas tego procesu jego pojemności była odjęta od stanu ogólnego na czas trwania tego.
    Najwyraźniej do magazynu dobudowywane jest kolejne piętro lub kolejne pomieszczenie gdzieś obok, więc nie ma sensu zamykać na ten czas magazynu
    Co innego gdy w innych zakładach ulepszamy sprzęt produkcyjny/wydobywczy Trzeba wtedy na czas wymiany sprzętu zakład zamknąć
    ::. .:: Emotions... There oughta be a law against them ::. .::

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    A no najwyraźniej przesadziłem z tym "realnym" stanem ale tutaj w grze mogło to tak właśnie funkcjonować skoro "każdy" budynek który jest awansowany na wyższy poziom jest blokowany na ten czas

Serwer
    Nowa Ziemia
    a wyobrażasz sobie jak ktoś mógł upnąć np. władynkę nie mając innych magazynów (można przecież je zniszczyć)? cała produkcja stoi...

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Oj już nie przesadzaj awansują inne budynki na lvl 4/5 to na 1/7 dni jest wyłączony z produkcji, po za tym ktoś kto już dłużej gra zapewni sobie odpowiednią ilość magazynów na czas upa władyki ;p

Serwer
    Nowa Ziemia
    ja tylko teoretyzuję robiąc najwyższego upa władynki i nie mając magazynów jest się skazanym na kilka dni zastoju w jakiejkolwiek produkcji. to są ustawienia, które zapobiegają różnym wpadkom i nie należy ich zmieniać.

Uprawnienia umieszczania postów