mam problem z gra settlers, od pewnego czasu nie umiem zdjagnozowac usterki na swoim kompie. chodzi o to ze na nowym systemie linux zawieszalo mi kompa na waszej grze, wiec przesiadlem sie na win i dalej mam problem. moze ktos ma jakis pomysl
mam problem z gra settlers, od pewnego czasu nie umiem zdjagnozowac usterki na swoim kompie. chodzi o to ze na nowym systemie linux zawieszalo mi kompa na waszej grze, wiec przesiadlem sie na win i dalej mam problem. moze ktos ma jakis pomysl
napisz moze cos blizej o kompie czy starszy czy mlodszy najlepiej co to jest bo niby gra przegladarkowa nie ma zbytnich wymagan i mi od biedy jak potrzebuje gdzies to na eee pc dziala ale jednak troche zajmuje zarowno w pamieci jak i procka bo jednak jest dosc spora
moze twoj komp dziwnie sie zachowuje przy obciazeniu ? zasilacz ? grafika ? kabelki od dyskow zmienic na nowe nawet jak wygladaja ok :> przetestuj jakims programem do testow obciazeniowych grafiki/procka sprawdz napiecia zasilacza - policz czy moc starcza na to co masz wsadzone w kompie wszystko zalezy od kompa jaki z kiedy i co ma![]()
ok juz mam przyczyne stary komp i zle taktowanie procesora, jestesmy w domu. dzieki za pomoc