Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Błąd związany z walką

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Błąd związany z walką

Napotkał mnie w grze niemiły błąd. Atakowałem wioskę koło głównego bosa Krwawej Maryny. Wojsko które szło zostało przechwycone przez psy (nie wiadomo której wioski) i po odbyciu walki zakatowało, wioskę na którą był zaznaczony cel. Chciałby zauważyć ze psy z którymi walczyłem było ich równe 200 nie pochodziły z żadnej wioski w okolicy. Można prosić w takim przypadku o zwrot wojska??

Chciąłbym ponadto zauważyć ze z 30 minut wcześniej że walczylem z wioską numer 4 - strefa 9 Poradnik

dostałem za wygraną 100 osadników. Po wygraniu z Psami tak samo otrzymałem 100 osadników. Może to coś pomoże supportowi w rozwikłaniu tej zagadki
    Ostatnio edytowane przez Exra ; 04.05.2012 o 17:51

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    200 psów jest w obozie F, przedstawionym na mapie z tego linku i jest on dość blisko obozów Maryny. Tak więc minimalnie złe ustawienie garnizonu spowodowało przejęcie twojego ataku.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Po prostu wpadłeś w pułapkę jakich wiele na mapach.
    Na forum znajdziesz szczegółowe mapy przygód,
    proponuję się z nimi zapoznać a unikniesz wiele przykrych niespodzianek.

Uprawnienia umieszczania postów