Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z wojskiem...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Problem z wojskiem...

Witam,

Mam taki problem...

Wysłałem na Żelaznozębnego część wojska (zbędnego, coby mi wytłukł). Teraz patrzę, a oprócz tego, co wysłałem, zabrało mi wojsko, którego w ogóle nie ruszałem. Np. rekrutów miałem ponad 100, teraz mam 33. Konnych miałem kilkudziesięciu, zostało mi 5. Itd... Wysłałem tylko łuczników, żeby nabyć możliwość zbudowania innej armii... O co chodzi? P.S. Nie wymagajcie konkretnych liczb, nie pamiętam.

Mało tego. Wcześniej wysłałem chyba 150R z dopchaniem jakichś innych jednostek. Nie ruszyło to w ogóle obozu przywódcy. Teraz wysłałem samych łuczników (chyba koło 20), stracił 24 łowców. Czy to nie kolejny błąd?

Pozdrawiam,
    Smok

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 22.04.2012 o 09:02

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Te wojsko co wysłałeś to miałeś w oddzielnym garnizonie? Masz kilku generałów?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja ci napiszę jak spartaczyłeś...
    Nie "zresetowałeś" generała z wcześniejszej walki, dodałeś tylko 20 łuczników i rozwalili ci tych i tamtych. proste I nie ma się co żalić.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tak, tak. Gdybym tak spartaczył, jak mówisz, to bym się nie żalił. Jeżeli nie zamierzasz pomóc to w ogóle nie pisz. Za stary jestem na takie bzdury.

Mam jednego generała, wysłałem specjalnie łuczników, żeby ich stłukł. Dziwne jest to, że przy poprzednim ataku wysłałem 200 jednostek (gdzie zresztą też byli łucznicy), które w ogóle nie ruszyło jego obozu, a 20 łuczników już tak.
    Ostatnio edytowane przez smoczoos ; 22.04.2012 o 10:15

Uprawnienia umieszczania postów