Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: pare pomysłów odnośnie gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

pare pomysłów odnośnie gildii

Witam,
    Od jakiegoś czasu zdobyłem prawa administratoraa w gildii i zdziwił mnie ubogi sposób zarządzania nią czy nie można by wprowadzić paru małych zmian co by poprawiły ich funkcjonowanie:

1. By administracja gildii mogła sprawdzić ile dni temu logował sie członek jej (dzięki temu można by wykluczać osoby nieaktywne).
    2. Więcej rang
    3. Możliwość nadawania praw na dane rangi. (tak by można podzielić różne funkcje miedzy ludzi niekoniecznie dając im full dostęp)
    4. Prawa moderatorskie na czat gildii dla jej zarządu. (uciszanie ludzi łamiących regulamin itp.)
    5. Rzuciło mi się w oczy także to ze jak wrzucałem w gildie certyfikaty jakie mi wysłali ludzie to okazywało się ze musi zalogować się prezes i je osobiście dodać co było dość irytujące fajnie jak by one od razu wskakiwały.

W sumie to takie najważniejsze rzeczy jakie rzuciły mi się w oczy .

Osadnik Awatar Dondarrion
    Serwer
    Czarci Gaj
    1, 2, 3 - dobre i warte wykonania

Uprawnienia umieszczania postów