Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Notatki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Notatki

Cześć Wszystkim,

Gram od kilku tygodniu i odczuwam potrzebę częstego notowania pewnych rzeczy.
    Uważam, że dobrze by było umieścić coś w rodzaju notatnika na własne potrzeby.

Oczywiście jest notatnik w każdym systemie, lecz po kilku próbach zauważyłem, że nie zdaje on egzaminu, nie zawsze gra się na tym samy komputerze chociażby tyle.

Co o tym myślicie?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Noe7 Zobacz posta
    Cześć Wszystkim,

Gram od kilku tygodniu i odczuwam potrzebę częstego notowania pewnych rzeczy.
    Uważam, że dobrze by było umieścić coś w rodzaju notatnika na własne potrzeby.

Oczywiście jest notatnik w każdym systemie, lecz po kilku próbach zauważyłem, że nie zdaje on egzaminu, nie zawsze gra się na tym samy komputerze chociażby tyle.

Co o tym myślicie?
    mysle ze to swietny i latwy do wprowadzenia pomysl. Byloby to niesamowicie przydatne (przynajmniej dla mnie :P ) Ile koszy komu wisze, od kogo ile monet pozyczylem itp

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tak właśnie, lub np. pamiętać co następne rozbudować, za ile ostatnio sprzedałem miecze, za ile zboże, szybka notatka komu sprzedałem...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ktoś jeszcze ? Czy tylko dwie osoby mają takie potrzeby ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja do tego mam osobny plik txt na pulpecie.. :/ W sumie zaoszczędzenie syfu na monicie dzięki wbudowanemu systemowi w grze to chyba dobra idea. Jestem na tak.

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Możesz wysłać do siebie wiadomość. : )

Osadnik Awatar Sedzia_Dredd
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ktoś jeszcze ? Czy tylko dwie osoby mają takie potrzeby ?
    Przecież nie będą się wszyscy wypowiadać. Wiadomo, że sporej części osób notatnik sie przyda.

Cytat Zamieszczone przez Fourola Zobacz posta
    Możesz wysłać do siebie wiadomość. : )
    I zgubić ją w setkach raportów z buffowania, walk, itd.
    ::. .:: Emotions... There oughta be a law against them ::. .::

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    "Przecież nie będą się wszyscy wypowiadać. Wiadomo, że sporej części osób notatnik sie przyda ".

Kilka osób by mogło, bo tak umrze temat, bo ktoś uzna, że nikt oprócz dwóch osób nie potrzebuje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mi to by się bardzo przydało

Osadnik Awatar Sedzia_Dredd
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "Przecież nie będą się wszyscy wypowiadać. Wiadomo, że sporej części osób notatnik sie przyda ".
    Kilka osób by mogło, bo tak umrze temat, bo ktoś uzna, że nikt oprócz dwóch osób nie potrzebuje.
    Bez sensu wygląda temat, gdy każdy tylko pisze "jestem za" "podoba mi się" i tak przez kilkanaście stron. Zwłaszcza w tematach, gdzie toczy się jakaś dyskusja na temat poprawek do propozycji, jej wad i zalet, itp.

Od siebie jeszcze dodam, że coś czuję, iż taki dodatek jak wprowadzą, to jako opcję premium...
    ::. .:: Emotions... There oughta be a law against them ::. .::

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów