Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: gdzie moje wojsko ?

s3b3x

gdzie moje wojsko ?

nie wiem czemu tak się stało,ale przy przenoszeniu garnizonu zniknęło mi 58 rekrutów i 50 konnych sprawdzałem wszędzie i nigdzie nie ma tego wojska wiem,że nie była to wielka armia, ale nie powinny sie dziać takie dziwactwa

pozdrawiam
    seb

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie Ty jedyny masz problem, mój kolega z gildii stracił -bagatela - ok 1600 wojska gdy kończył przygodę w czwartek!! Zgłosił to do supportu. TO jest STRATA

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak zgłosił do supportu to odzyska je. A przynajmniej materiały potrzebne do zrobienia

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    podepnę się do tematu

problem u mnie jest następujący

wysalem generala na przygode: Lowca nagrod
    armia w skladzie: 105 rekrutow i 95 konnych
    bedac juz na nowej mapie od przygody odchaczylem tych 105 rekrotow i atakowalem tylko konnymi
    cala misja sie udala a general wrocil na moja walsciwa mape i zdziwenie bo tylko z tymi 95 konnymi - rekrotow juz nie bylo
    i w sumie nie moge ich nigdzie znalezc - a liczna 105 nadal jest zajeta w limicie ludnosci
    co mam zrobic ?

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    napisales too 01:45 wiec wojsko juz jest . wojska ktore wracaja bez generala, wracaja dluzej. w momencie ich powrotu znajdziesz je w gwiazdce

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dokladnie wojsko wrocilo ja wyzej zylaja napisal - nie wiedzialem o tym

Uprawnienia umieszczania postów