Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Średnie pole pszenicy - dziwna sytuacja

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Średnie pole pszenicy - dziwna sytuacja

Miałem dzisiaj dosyć dziwną sytuacje z powyższym polem, mianowicie budowała mi się studnia i do kolejki dodałem średnie pole widać było że jest ono dodane do miejsca wybudowania (ten taki ogrodzony teren budowy) ale w kolejce tego nie było, budowały się inne rzeczy a to tak jak by gdzieś zawisło w czasoprzestrzeni. Wylogowałem się i zalogowałem ponownie nic to jednak nie dało, czyszczenie wszystkiego w przeglądarce (Google Chrome) oraz ponowne logowanie również nic nie zmieniło, dopiero po kliknięciu w miejsce budowy i wyburzeniu tego pola mogłem ponownie coś tam wybudować. Nie wiem czy surowce zabrało czy nie bo nie zwróciłem na to uwagi.

Nie mam do nikogo tutaj pretensji czy jakichś żali jak co poniektórzy pisze tylko o tym aby Panowie od spraw technicznych o tym wiedzieli bo może to tylko "czubek góry lodowej"

pozdrawiam

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    też mi się tak z polami zdarza, czasem nawet jak klikam żeby wyburzyć to nie chce zniknąć :P na ogół ze dwa przelogowania czy wrzucenie czegoś do kolejki czy też mix pomagają ;D

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam ostatnio czytając wiele postów o takich czy podobnych problemach zauważyłem że w większości przypadków użytkownicy skarżą się na wszystkie jak leci przeglądarki oprócz FireFoxa. Osobiście sam go używam i nie mam praktycznie żadnych problemów a jeśli już jakieś to relog wystarcza. Może właśnie ff jest niezłą alternatywą.

Wspomnę jeszcze że raz na Chromie próbowałem uruchomić grę i po 10min bezowocnego czekania bezproblemowo uruchomiłem grę właśnie na ff.

Wnioski pozostawiam Wam.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Używam FireFoxa i też miałem takie same problemy jak opisane wyżej. Wina leży chyba bardziej po stronie kodu gry i wydajności serwerów.

Uprawnienia umieszczania postów